Kun Kaapo meille tuli viime vuoden syyskuussa ajatteli, tässä on hyvää aikaa opettaa koiralle Hypokoiran alkeita. Hienosti koulutus lähti liikkeelle ja Kaapo oli erittäin nopea oppimaan! Harmillisesti Kaapolle tuli terveydellisiä ongelmia matkan varrella, mutta niistäkin on selvitty. Kaapolla havaittiin kyynerpäässä kasvuhäiriö ja hänet leikattiin. Leikkaus sujui hyvin ja edessä oli pitkä toipuminen! Ammattitaitoisen fysioterapian sekä sinnikkään kotikuntoutuksen jälkeen Kaapo on toipunut hyvin ja vielä kuntoutus jatkuu.

Kaapo muutti Pohjanmaalle perheensä luo 12.6, sillä koin että Kaapolla jo hyvät ominaisuudet hajutunnistuksessa. Taas oli raastavaa luopua koirasta mihin oli kiintynyt, mutta tieto että koiralla ihana perhe ympärillään helpotti tuskaa. 4 päivää muuton jälkeen Kaapo jo ilmaisi ensimmäisen spontaanin matalan verensokeriarvon, mikä tunne!!! Siitä lähtien Kaapo on ahkerasti ilmaissut matalia verensokeriarvoja!

Toki matkaa on vielä ennen kun Kaapo on ”valmis” Hypokoira, käytöspuolella on vielä paljon treenattavaa. Kaikki aikanaan ja hyvä että Kaapo saa kasvaa ja kehittyä sekä kuntoutua kunnolla. Kaaposta on jo tässä vaiheessa perheelle paljon apua ja hyötyä!